Rundt om Kvivik

Her er en god billedserie taget i en køretur d. 23. juni 2014 fra vores sommerhus og op ad den gamle vej mod Vestmanna. Herefter med Vejen over Kvivik og hen til nedkørslen til bygden. Gode billeder fra Bygden for at køre tilbage til sommerhuset og tage billeder på vej op mod huset. Det hele slutter af med billeder ud over havet taget dagen efter, hvor tågen og skyerne havde valgt at ligge sig under fjeldtoppen.

Billederne er et godt grundlag for at bakke op om udsagnet om, at Kvivik og udsigten her repræsenterer noget af det flotteste man kan opleve på Færøerne - set fra en bygd.

Seneste kommentarer

11.06 | 19:28

Virkelig et dejligt hus I har. Det er svært at finde ‘sommerhuse’ på Færøerne. Vi planlægger sommerferie og vil i år tage til Færøerne, faldt blot over jeres side. Mh. Anna

19.01 | 21:04

Hej Stefan. Vil du ringe til mig på 27905003 eller skrive på min mail som er cvl@outlook.dk, så vil jeg vende tilbage med et svar til dig.
Bh
Carsten Lund

14.01 | 05:07

Hej,
Vi er en gruppe på 5 personer, som skal op og opleve Færøerne fra d. 10/6 til d. 14/6. Er det muligt at leje jeres hus i denne periode - og hvad koster det i givet fald?
Mvh.
Stefan Højgaard

Del siden