Sommerhuset

Fra sommerhuset kan du se ud over havet. Du kan se 6 øer.
Stremoy som kvivik er på.
Vagar som ligger til højre for sommerhusets udsigt over havet.
Hestur som ligger ind mod Stremoy.
Koltur som ligger længst mod Vagar.
Sandoy som ligger bag ved og mellem Hestur og Koltur. Endelig kan man i klart vejr se Suderø. Den kommer frem bagved og mellem Koltur og Vagar.

Fra sommerhuset kan du se ud over havet. Du kan se 6 øer.
Stremoy som kvivik er på.
Vagar som ligger til højre for sommerhusets udsigt over havet.
Hestur som ligger ind mod Stremoy.
Koltur som ligger længst mod Vagar.
Sandoy som ligger bag ved og mellem Hestur og Koltur. Endelig kan man i klart vejr se Suderø. Den kommer frem bagved og mellem Koltur og Vagar.

Om sommerhuset

Sommerhuset er på 120 m2

Huset er fra 2003 og fremstår som helt nyt.

Der er Bryggers med vaskemaskine og fryser og masser af skabsplads. Herfra er der også adgang til et garderobe- og opbevaringsrum.

Et dejligt og moderne køkken med god spiseplads og alt i hårde hvidevarer.'

Sommerhuset er møbleret med et spisebord i køkkenet. Her nydes mange timer med gode venner og familie. Fra køkkenvinduet ses havet og udsigten til de 6 øer beskrevet kort ovenfor.

I stuen er der en dejlig sofagruppe og lænestole. Fjernsyn og dvd. Stuen er indrettet således, at der fra sofagruppen er en fantastisk panaramoudsigt gennem det store vinduesparti i stuen.

Fra stuen er der adgang til en fordelergang med 4 værelser med 2-4 sovepladser i hver. Et fint lille toilet med bad og et gæstetoilet. Hovedentreen er også her.

Der er 11 sovepladser.

Kontakt os hvis I vil til Færøerne

Kontakt os, hvis I vil leje sommerhus eller ferielejlighed. Vi kan hjælpe jer med at leje både i Kvivik og andre steder på Færøerne.

I kan også selv gå ind på

og se nærmere her.

Vi kan anbefale hus nr. 340 i Kvivik, som tilhører Borgarhjørts familie.

Hvordan til Færøerne

Hvis I vil vide mere om Færøerne, er I meget velkommen til at kontakte os, så kan vi måske hjælpe jer med oplysninger om hint og dint.

) fra flere lufthavne i Danmark til Vagur på Færøerne. En returbillet kan typisk fås for ca. 3.000 kr. for en voksen. Hvis I bestiller i god tid, kan I få en returbillet til ca. 2.000 kr. for en voksen.

I kan flyve med Atlantic Airways (

Hvis I vil have bil med eller blot ønsker at sejle, kan det også lade sig gøre. I kan sejle med Norrøna. I kan få yderligere oplysninger på

Skibet sejler fra Hansholm til Torshavn.

I kan køre med bus nr. 300 som kører mellem Torshavn og lufthavnen. I kan spørge om den kører ned til Kvivik fra lufthavnen. Ellers kører bus nr. 100 fra Torhavn til Vestmanna. På vejen passerer I Kvivik.

Busplanen kan ses under

I skal se under

Bygdaleiðir

På samme hjemmeside kan I også få oplysninger om færger på Færøerne. Her skal I kigge under

Oyggjaleiðir

Kvivik ligger på hovedøen Streymoy. Lige efter man kommer igennem tunnellen fra øen Vagur. Kvivik ligger lige midt mellem lufthavn og Torshavn. I kan se Kvivik på kortet lige ovenfor den gule stregmarkering (som angiver tunnelen under havet fra Vagar til Streymoy).

Seneste kommentarer

11.06 | 19:28

Virkelig et dejligt hus I har. Det er svært at finde ‘sommerhuse’ på Færøerne. Vi planlægger sommerferie og vil i år tage til Færøerne, faldt blot over jeres side. Mh. Anna

19.01 | 21:04

Hej Stefan. Vil du ringe til mig på 27905003 eller skrive på min mail som er cvl@outlook.dk, så vil jeg vende tilbage med et svar til dig.
Bh
Carsten Lund

14.01 | 05:07

Hej,
Vi er en gruppe på 5 personer, som skal op og opleve Færøerne fra d. 10/6 til d. 14/6. Er det muligt at leje jeres hus i denne periode - og hvad koster det i givet fald?
Mvh.
Stefan Højgaard

Del siden