Find vej

Find vej til sommerhuset

Vejen til sommerhuset når du/I kommer med færgen til Torshavn:

Kør til lille rundkørsel lige ved færgelejet.
Tag første afkørsel i rundkørslen og følg vejen langs havet.
Drej til højre mod Hoyvik efter ca. 2-3 km. (det er før rundkørslen ved servicestationen)
Kør ud af Torshavn/Hoyvik.
Du/I kommer til en tunnel. Når I er igennem tunnelen følg da vejen til en rundkørsel.
Tag afkørsel nr. 2. Følg vejen gennem den næste tunnel.
Når I kommer ud af tunnelen skal I følge vejen til næste rundkørsel.
Her skal i tage 2. afkørsel mod Vestmanna. I skal IKKE kører igennem tunnelen her. Det er en betalingstunnel til lufthavnen.
Fra rundkørsel følger i vejen forbi Leynar, Stykket og til et skilt ned til Kvivik. Det er ca. 4-5 km. kørsel.
Kør lige ned til Kvivik. Følg vejen over en lille bro. Kør til venstre lige efter broen. Følg vejen i ca. 4 km hele vejen op og ud fra Kvivik.
Drej til venstre ved den sidste vej i Kvivik (A' Eeygnum). Der er et vejskilt med en overstreget lastbilmarkering lige ved vejen).
Kør op til det sidste hus på venstre hånd og I er fremme.

Kommer du/i med fly så kan I enten leje en bil eller tage bussen.

Hvis I tager bussen skal i med bus nr. 300 fra lufthavnen til Torshavn. Når I kommer op fra tunnelen skal I umiddelbart derefter stå af ved Effo tankstationen og skifte til bus nr. 100 tilbage mod Vestmanna og Kvivik og husk og sig, at I skal af i Kvivik.

Hvis I lejer en bil, så kør mod Torshavn. Når I kommer gennem betalingstunnelen kommer I op til en rundkørsel. Tag første afkørsel mod Vestmanna og følg samme vej som ovenfor beskrevet. Husk at spørge ved billeje, hvordan I skal forholde jer med betaling af tunnelen. Der er to betalingstunneler på Færøerne. Denne fra lufthavnen/øen Vagar samt undervandstunnelen til Klaksvig.

Adresse:

Borgarhjørt Holm og Carsten Lund
Engparken 26
6760 Ribe
Danmark

Yderligere informationer

Hvis I ikke kan finde vej, så ring til os eller spørg. Alle ved hvor Kvivik er og når I er i bygden kan de nemt vise jer vej til sommerhuset.

Seneste kommentarer

11.06 | 19:28

Virkelig et dejligt hus I har. Det er svært at finde ‘sommerhuse’ på Færøerne. Vi planlægger sommerferie og vil i år tage til Færøerne, faldt blot over jeres side. Mh. Anna

19.01 | 21:04

Hej Stefan. Vil du ringe til mig på 27905003 eller skrive på min mail som er cvl@outlook.dk, så vil jeg vende tilbage med et svar til dig.
Bh
Carsten Lund

14.01 | 05:07

Hej,
Vi er en gruppe på 5 personer, som skal op og opleve Færøerne fra d. 10/6 til d. 14/6. Er det muligt at leje jeres hus i denne periode - og hvad koster det i givet fald?
Mvh.
Stefan Højgaard

Del siden